Forretningsmodel

Forretningsmodellen

I en velafprøvet forretningsmodel, som med success har dannet grundlaget for nogle af danmarks forretningssucces’er, er Blue Logistics Group klar til at opbygge et netværk af transport og logistikvirksomheder.

Brødrene Karsten og Morten Mathiesen har med success opbygget adskillige virksomheder efter partnerskabsmodellen som også er grundstenen for Blue Logistics Group.

Blue Logistics Group har de nødvendige fundamentale parametre på plads for at tilbyde ambitiøse eksperter i transportbranchen muligheden for at realisere drømmen om selvstændighed. Iværksætterånden der findes hos mange i transportbranchen, som nu får de bedste vilkår uden at møde unødig modstand for at komme godt fra land.

Er du en seriøs, arbejdsom transportspecialist med iværksætterånd?

Vi ser partnerskabsmodellen som det perfekte setup for at talenter i transportsektoren, kan realisere deres drøm om at have deres egen transportvirksomhed.

“Der er virkelig mange dygtige speditører og unge mennesker i transportbranchen, der med dette setup får erfarne kompetencer ryggen, der har sikret den rette platform af systemer, administration, markedsføring og økonomi der dermed giver nem adgang til muligheden for at udleve iværksætterdrømmen” siger Nikolaj Meyland-Smith, Group CEO.

Hvorfor Indgå partnerskab med Blue Logistics Group A/S

  • Drives du af en stærk selvstændighed og ønsket om at etablere eget fodaftryk i branchen?
  • Er du dynamiske og skarp inden for dit område af transport og logistik?
  • Vil du kæmpe sammen med en del af branchens bedste i et partnerskab, med dit eget ejerskab, i vores fælles projekt hos Blue Logistics Group?
  • Vil du have frihed til at udvikle din egen virksomhed alene eller sammen med andre partnere?

Så er det næste Blue Log selskab måske vores fælles projekt?! Klik på linket nedenfor og tag kontakt til os.

Nye partnere