Organisation

Nikolaj Meyland-Smith

Group CEO Nordic / Partner

I spidsen for det daglige ledelsesteam står Nikolaj Meyland-Smith, som bringer en imponerende karriere med sig inden for strategisk ledelse og forretningsudvikling i logistiksektoren.

Som en dedikeret leder med en målrettet tilgang har Nikolaj skabt markante forretningsvækster, øget effektiviteten gennem organisatoriske optimeringer og ledt succesfulde fusioner og opkøb.

Hans evne til at strukturere og lede komplekse projekter samt skabe en kultur af respekt og berettigelse blandt medarbejderne har resulteret i imponerende resultater og en synlig fremgang både socialt og resultatmæssigt.

Hans dedikation til at opnå resultater og kontinuerligt forbedre forretningsprocesser er en nøglefaktor i vores ledelsesteam.

For yderligere detaljer se LinkedIn profil.

Mikkel Fruergaard / Partner

Group CEO International

Mikkel Fruergaard er en anerkendt erhvervsleder med over 20 års erfaring i at lede og udvikle globale højtydende teams inden for shipping- og transportsektoren i store virksomheder som Maersk, DS Norden og NTG. Han har en MBA (hons) fra IMD i Lausanne og besidder stor ekspertise inden for vækstskabelse, strategisk forretningsudvikling samt opkøb og integration af virksomheder.

Som tidligere CEO for NTG har han med stor succes ledt profitabel og lynhurtig vækst gennem opkøb af virksomheder og opstart af teams samt børsnoteringen på NASDAQ København.

Gennem sin karriere har Mikkel demonstreret en enestående evne til at træffe svære beslutninger og gennemføre organisatoriske forandringer, samtidig med at han opretholder høj moral og præstation blandt medarbejderne.

Mikkels ledelsesstil er præget af at give frihed og ansvar til individet samt et skarpt fokus på at opnå ambitiøse mål, skabe kundecentrerede tilgange og udvikle langvarige forretningsrelationer.
Han er kendt blandt kolleger og konkurrenter for sin dybe forretningsforståelse, innovation og evne til at skabe betydelig vækst og rentabilitet.
For yderligere detaljer se LinkedIn profil.

Morten Mathiesen

Partner

Med udgangspunkt i hans tid som officer, samt hans uddannelsesbaggrund og årelange karriere hos A.P. Møller har Morten Mathiesen stået bag en lang række selskaber både indenfor/udenfor transportbranchen.

Omdrejningspunktet er mennesker og partnerskaber – DNA’et er udvikling af selskaber med henblik på køb/salg/børsnotering.

Mantraet er “Vindere har en plan, tabere en forklaring”.

Hen over en periode på små 20 år, er der stiftet, købt og/eller solgt 100+ selskaber.

For yderligere detaljer se LinkedIn profil.

Karsten Mathiesen

Partner

Karsten har fokuseret sin karriere i transportbranchen, hvor han første gang gik selvstændig som 23 årig – og en række gange siden.

Qua hans speditionsbaggrund – krydret med stor bestyrelses-/partnererfaring, favner og forstår han de fleste facetter i en transportvirksomhed.

DNA’et er partnerskaber med de dygtigste kollegaer fra en branche og dette har taget ham på rejser udenfor transportverdenen og givet ham en mere nuanceret tilgang.

Hen over en periode på godt 25 år, har Karsten været en del af 100+ selskabsopstart/køb/salg.

For yderligere detaljer se LinkedIn profil.

Mads Bjerre

Group CFO / Partner

Med en fortid i revisionsbranchen har Mads Bjerre de sidste 12 år haft ansvaret for økonomi og rapportering i flere større virksomheder i brancher der spænder over management og IT-konsulentbranchen og FMCG-sektoren inden han i en årrække nu har stået i spidsen for økonomi og rapportering hos Nebbegård Invest A/S og de mange datterselskaber i gruppen.

Her har han været betroet partner for både topledelsen i koncernen og den lokale ledelser i de mange selskaber.

Han har vist evnen til at holde hovedet koldt og styre mange bolde i mål, store som små.

For yderligere detaljer se LinkedIn profil.

Mikael Kaastrup Olesen

Partner

Mikael har i hele sin karriere arbejdet i transportbranchen både i Danmark og Spanien, hvor han har haft flere ledende stillinger i store internationale transportvirksomheder.

De sidste godt 22 år har Mikael i samarbejde med partnere opbygget en række af transport virksomheder forskellige steder i Europa hovedsageligt indenfor Combino Gruppen, som i dag er en del af Blue Logistics Group.

Han er et kendt ansigt indenfor transport og har igennem de mange år i branchen via ordentlighed og professionalisme skabt et stort og stærkt netværk.

For yderligere detaljer se LinkedIn profil.

Michael Thorøe Staunæs

CIO / Partner

Med en rejse, der strækker sig over 25 år i ledelse, har Michael Thorøe Staunæs udmærket sig specielt indenfor People Management, ledelse af store projekter og med fokus på konstant optimering af forretningsgange ved anvendelse af procesoptimering understøttet af IT og “right man for the job” filosofi.

I roller som CTO, IT Direktør, CEO, COO og Project Director har Michael udvist ekstrem tilpasningsevne og et skarpt fokus på forhandling, medarbejderudvikling, generel ledelse, forretningsforståelse, planlægning og udvikling.

Michael kan arbejde på performe på alle niveauer i virksomheder om det gælder strategisk, taktisk eller operationelt.

For yderligere detaljer se LinkedIn profil.