Presserum

Presseansvarlig

press person
Presseansvarlig

Morten Mathiesen

Hent materiale

Seneste nyheder

27.05.2024 / Bluelog.dk

Blue Logistics Group A/S fortsætter væksten og tilføjer endnu et selskab til familien

Uni-way A/S indtræder som det næste familiemedlem her kort tid efter udmeldelsen omkring Fogtmann A/S’ indtræden i gruppen. Partnere bag henholdsvis Uni-way og Blue Logistics har indgået en aftale om at overdrage aktiemajoriteten i Uni-way A/S.
Læs mere
30.04.2024 / Bluelog.dk

Blue Logistics Group styrker positionen med overtagelse af Fogtmann A/S

Så kan vi endelig løfte sløret for endnu en god nyhed, vi er ekstremt stolte over og glade for endelig at kunne annoncere, at Fogtmann A/S nu officielt er en del af Blue Logistics Group! Dette partnerskab udvider vores serviceudbud og styrker vores fokus på ansvarlig transport. Sammen er vi stærkere og tættere på vores mål. Velkommen, Fogtmann A/S!
Læs mere
30.04.2024 / SCMNews

Blue Logistics udvider familien med nyt opkøb

Blue Logistics Group udvider forretningen med endnu et partnerskab. Logistikvirksomheden, der blev etableret tidligere i år, har nemlig overtaget majoriteten i Fogtmann A/S, der er specialiseret i fødevaredistribution.
Læs mere
30.04.2024 / MobilityWatch

Nyt logistikselskab køber majoriteten af jysk fødevaredistributør

Blue Logistics Group, der gik i luften tidligere i år, foretager endnu et opkøb.
Læs mere
14.03.2024 / Bluelog.dk

BLG udvider netværket med nye spændende partnerskaber

Vi ser med stor begejstring frem til at annoncere hvordan vi i Blue Logistics Group er i gang med at udvide vores netværk og styrke vores kreds af datterselskaber med flere spændende partnerskaber! Første partnerskaber er på plads og der er flere på vej!
Læs mere
05.02.2024 / Deutsche Verkehrs-Zeitung

Tidligere NTG-ledere grundlægger nyt selskab (tysk)

Die Blue Logistics Group will unter ihrem Dach kleinere Firmen durch Partnerschaftsabkommen an sich binden. Vorbild ist die schon lange am Markt etablierte Nordic Transport Group (NTG). (Blue Logistics Group ønsker at sammenbinde mindre virksomheder under sin paraply gennem partnerskabsaftaler. Modellen er kendt fra Nordic Transport Group (NTG), som længe har været etableret på markedet.)
Læs mere
30.01.2024 / SCMNews

Iværksættere bag nyt logistikselskab

Det var både spændende og interessant at være med til at starte NTG, og der er kommet en god og sund forretning ud af det. Siden da er vi blevet kontaktet af mange mellemstore og små virksomheder, som gerne ville være med, hvis vi tog rejsen en gang til. Til sidst lod vi os overtale, siger Morten Mathiesen.
Læs mere
29.01.2024 / MobilityWatch

Brødre stifter nyt logistikselskab med plan om børsnotering

I en meddelelse til MobilityWatch fremgår det, at brødrene har lanceret Blue Logistics Group, hvor planen er at samle mindre speditørselskaber i en partnerskabsmodel med det formål og udvikle en større forretning, hvor Blue Logistics står for administration, it, markedsføring, jura m.m.
Læs mere
29.01.2024 / Børsen

Brødre starter nyt transportfirma

Brødrene Karsten og Morten Mathiesen var med til at bygge det store transportselskab NTG. Nu vil de tage samme rejse med nyt selskab, hvor målet er en børsnotering og milliardomsætning.
Læs mere
29.01.2024 / Bluelog.dk

Pressemeddelelse

De erfarne iværksættere i transportbranchen – brødrene Karsten og Morten Mathiesen – står bag udviklingen af Blue Logistics Group A/S, der vil sætte sig tungt i markedet. Det vil ske sammen med underskoven af ambitiøse selskaber og Danmarks dygtigste speditører.
Læs mere